Freetrailer Group A/S tilpasser priserne i Sverige og Norge

Freetrailer press

Prisændringer på vej

Freetrailer Group A/S tilpasser pr. 1. oktober 2022 priserne for forhåndsreservation og forsikring på det svenske og norske marked. De stigende materialepriser er den primære årsag til pristilpasningen. Samtidigt ensrettes prisstrukturen således, at den er den samme på de nordiske markeder.

Freetrailer Group A/S har besluttet at tilpasse prisstrukturen for tilvalgsydelser i Sverige og Norge. Det sker med udgangspunkt i den seneste tids markante prisstigninger på materialer og reservedele. Efterfølgende har Freetrailer den samme prispolitik på de nordiske markeder.

Den nye prisstruktur træder i kraft pr. 1. oktober 2022, hvorefter forhåndsreservering af en trailer koster 49 svenske og norske kroner i henholdsvis Sverige og Norge, og forsikringsprisen bliver 69 svenske og norske kroner på det svenske og norske marked.

”Med baggrund i de markante prisstigninger på blandt andet materialer og energi, som vi alle har været vidner til igennem det seneste halve år, har Freetrailer set sig nødsaget til at hæve priserne på vores tilvalgsydelser i såvel Sverige som Norge. På den måde kan vi blive ved med at opretholde et højt serviceniveau for vores kunder og sikre, at trailerne altid er sikre og i bedst mulig stand”, siger Group CEO for Freetrailer Philip Filipsen.

De udmeldte pristilpasninger ændrer ikke på forventningerne til regnskabsåret 22/23, som fortsat er en omsætning på DKK 83 – 85 mio., svarende til en vækst på 32% – 35%, samt et driftsresultat (EBITDA) på DKK 16 – 17 mio., svarende til en vækst på 28% – 36%.

Læs hele nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen