Her er trailer-kundernes underligste spørgsmål

Konstigaste frågorna

Spørgsmål fra førstegangsbrugerne

Efterhånden som Freetrailers udlejning af trailere stiger, og nye målgrupper tilføjes, modtager kundeservice mange spørgsmål fra nysgerrige førstegangsbrugere. Det er ikke altid let at vide, hvad der er hvad, når det drejer sig om trailere. Freetrailer har derfor listet trailer-kundernes underligste spørgsmål og de sjoveste.

Hvordan bremser jeg, hvor meget kan jeg læsse, og hvor hurtigt kan jeg køre? Det er spørgsmål, som mange af os har stillet før vores første tur med en trailer. Det er også spørgsmål, som Freetrailers kundeservice dagligt skal besvare. Der kommer dog også andre spørgsmål, af en lidt anden karakter, som virksomheden skal besvare. Kan jeg bruge traileren som midlertidig bolig? Kan vi have en sandwichtavle på traileren, og er det i orden at have børn med i traileren? Med et rekordstort antal udlejninger i det seneste år er der kommet mange spørgsmål fra førstegangslejerne.

“Det behøver egentlig ikke at være så kompliceret at køre en trailer, men der kan opstå mange spørgsmål de første par gange. Derfor er jeg glad for, at vores kunder tør stille selv de sjoveste spørgsmål til vores kundeservice, og det er netop derfor, at vi er tilgængelige alle ugens dage på telefon og e-mail. Så forhåbentlig vil selv førstegangslejerne føle, at der ikke er nogen dumme spørgsmål efter at have læst disse.”, Johan Wijkander, Nordic Area Manager hos Freetrailer.

Konstigaste frågorna

Top 10: Trailer-kundernes underligste spørgsmål

1. Vi skal på landet i weekenden, men det er svært at få plads til både oppakning og børnene i bilen. Kan børnene sidde i traileren? Men er det helt sikkert at tage dem med hjem på en Freetrailer-trailer?

Nej, det er ikke sikkert at transportere personer i traileren.

2. Kan jeg køre med åbne døre på traileren, så jeg kan se bagud i bakspejlet?

Nej, det er ikke sikkert at køre med åbne døre.

3. Vi tænkte på at samle nogle nære venner og holde en lille studenterfest, kan vi bruge jeres trailere til det? Vi vil også gerne male traileren om.

Desværre, nej, det er ikke sikkert at transportere personer i traileren eller overmale traileren.

4. Skal jeg tage min nummerplade af og sætte den på traileren?

Det behøver du ikke, traileren har sin egen nummerplade.

5. Hvor hurtigt kan jeg køre, uden at traileren løsner sig?

Hvis anhængeren er forsvarligt fastgjort til anhængertrækket, vil den ikke løsne sig uanset hastigheden. Husk at følge trafikreglerne.

6. Jeg skal flytte, men jeg kan ikke få plads til alle mine møbler i en trailer, og jeg vil helst undgå at skulle køre flere gange. Kan jeg tilslutte to trailere efter hinanden?

Nej, desværre ikke. Anhængeren skal fastgøres til bilens trækstang.

7. Jeg har lige lejet en trailer hos jer, men så gik det op for mig, at jeg også har brug for en bil. Er det inkluderet?

Vi lejer kun trailere ud hos Freetrailer. Så bilen er ikke inkluderet.

8. Vi skal til Bornholm til sommer, men det er ikke lykkedes os at finde en bolig. Kan vi sætte en seng i traileren og bruge den som en campingvogn

Nej, det vil vi ikke anbefale. Det er ikke sikkert at transportere personer i traileren.

9. Kan man ikke åbne traileren hjemmefra med Bluetooth? Jeg sidder hjemme lige nu, og min mand har lige ringet og sagt, at han står klar ved traileren og venter på, at jeg åbner den.

Bluetooth rækker ikke så langt, kun et par meter. Du skal være tæt på traileren, for at kunne låse den op med mobilen.

10. Hvordan ved traileren, når jeg bremser op?

Da anhængeren er fastgjort til bilens anhængertræk, bremser bilen anhængeren helt automatisk.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen