Her er de rareste spørsmålene fra tilhenger-kunder

Konstigaste frågorna

Spørsmål fra førstegangsbrukere

Etter hvert som utlånene av Freetrailers tilhengere øker og nye brukere kommer til, mottar kundeservice mange spørsmål fra nysgjerrige førstegangsbrukere. Det er ikke alltid lett å vite hva som er hva når det gjelder tilhengere. Freetrailer har derfor listet opp de rareste og morsomste spørsmålene fra kundene.

Hvordan bremser jeg, hvor mye kan jeg laste og hvor fort kan jeg kjøre? Det er spørsmål som mange av oss har stilt før vår første tur med tilhenger. Dette er også spørsmål som Freetrailers kundeservice svarer på daglig. Men det kommer også spørsmål av litt annen karakter som selskapet må svare på. Kan jeg bruke tilhengeren som midlertidig bolig? Kan vi ha smørbrød-buffet på hengeren og er det ok å ha barn på hengeren? Med rekordmange utlån det siste året har det vært mange spørsmål fra førstegangsleiere.

«Å kjøre tilhenger trenger egentlig ikke være så komplisert, men det kan dukke opp mange spørsmål de første gangene. Derfor er jeg glad for at kundene våre tør å stille selv de rareste spørsmålene til vår kundeservice, og nettopp derfor er vi tilgjengelige alle ukedager på telefon og e-post. Så forhåpentligvis vil også de som låner første gang føle at ingen spørsmål er for dumme etter å ha lest disse.», Johan Wijkander, Nordic Area Manager hos Freetrailer.

Konstigaste frågorna

Topp 10: De rareste spørsmålene fra tilhenger-kunder

1. Vi skal på hytta i helgen, men vi har ikke plass til både bagasje og barna i bilen. Kan barna sitte i hengeren? Er det helt trygt å ta dem med hjem på en Freetrailer-tilhenger?

Nei, det er ikke trygt å frakte mennesker i tilhengeren.

2. Kan jeg kjøre med dørene åpne på tilhengeren slik at jeg kan se bak i bakspeilet?

Nei, det er ikke trygt å kjøre med dørene åpne.

3. Vi tenkte å samle noen nære venner og ha en liten studentfest, kan vi bruke tilhengerne til det? Vi ønsker også å male om hengeren.

Dessverre, nei, det er ikke trygt å frakte folk i hengeren eller å male hengeren.

4. Må jeg ta av bilskiltet og sette det på tilhengeren?

Det trenger du ikke, tilhengeren har eget skilt.

5. Hvor fort kan jeg kjøre uten at tilhengeren løsner?

Hvis tilhengeren er forsvarlig festet til hengerfestet, vil den ikke løsne uansett hastighet. Husk å følge trafikkreglene.

6. Jeg skal flytte, men jeg får ikke plass til alle møblene mine i en tilhenger, og jeg vil helst slippe å kjøre flere ganger. Kan jeg koble to tilhengere etter hverandre?

Nei, dessverre. Tilhengeren skal festes til bilens hengerfeste.

7. Jeg har nettopp leid en tilhenger av dere, men så skjønte jeg at jeg også trenger bil. Er det inkludert?

Vi leier kun ut tilhengere hos Freetrailer. Så bilen er ikke inkludert.

8. Vi skal til Bornholm i sommer, men vi har ikke lykkes med å finne overnatting. Kan vi legge en seng i hengeren og bruke den som campingvogn?

Nei, det vil vi ikke anbefale. Det er ikke trygt å transportere personer i tilhengeren.

9. Kan man åpne tilhengeren hjemmefra med Bluetooth? Jeg sitter hjemme akkurat nå og mannen min ringte og sa at han står ved hengeren og venter på at jeg skal åpne den.

Bluetooth går ikke så langt, bare noen få meter. Du må være i nærheten av tilhengeren for å kunne låse den opp med mobiltelefonen.

10. Hvordan vet tilhengeren når jeg bremser?

Siden hengeren er festet til bilens hengerfeste, bremser bilen hengeren helt automatisk.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Last ned Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen