Happy Homes Borås ansluter sig till Freetrailers familj

Happy Homes Freetrailer

Vi är glada över att välkomna Happy Homes Borås som den trettonde Happy Homes-butiken i Freetrailers växande familj. Detta samarbete är en källa till stolthet för oss, och vi vill rikta ett stort tack till Happy Homes Sverige och Famaron för det fortsatta förtroendet.

Vi ser med glädje på den positiva inverkan som vår tjänst har på Happy Homes kunder. Det bekräftar värdet av Freetrailer som en tilläggstjänst för extra bekväm transport.

Vår användarvänliga app erbjuder en effektiv självbetjäningslösning för släputhyrning. Detta bidrar inte bara till ökad butikstrafik utan stimulerar även spontana köp, allt utan att öka arbetsbördan för personalen med komplicerad nyckelhantering eller servicefrågor. Happy Homes får dessutom ökad lokal exponering genom Freetrailers reklamsläp, vilket effektiviserar branding på ett kostnadseffektivt sätt.

Om du som kund är intresserad av att dra nytta av denna extra bekvämlighet, uppmanar vi dig att hyra en släpvagn från Happy Homes för dina transportbehov. Det är ett smidigt sätt att göra dina inköp och transporter ännu enklare och mer bekväma.

Tillsammans skapar vi en enklare och mer bekväm transportupplevelse för både dig och dina kunder.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen