Freetrailer och ICA stärker samarbetet – Nu tillgängligt hos 54 ICA-butiker

Freetrailer och ICA

Freetrailer är glada att meddela en spännande utveckling i vårt framgångsrika samarbete med ICA Gruppen. Vår innovativa släputhyrningstjänst expanderar nu till inte mindre än 54 ICA-butiker runt om i Sverige.

Senaste tillskottet till vårt växande nätverk är ICA Maxi Stormarknad i Skellefteå, som snart kommer att erbjuda Freetrailer-tjänsten till sina kunder. Denna expansion markerar en viktig milstolpe i vårt arbete och understryker vår strävan att göra vardagen enklare för människor.

För våra kunder innebär detta utökade samarbete praktiska och bekväma möjligheter att transportera sina inköp. Freetrailer och ICA delar visionen att förenkla vardagen för människor, och genom att erbjuda tillgång till våra trailers vid fler butiker tar vi ett stort steg mot detta mål.

Vi uppmanar våra kunder att dra nytta av denna nya facilitet genom att hyra en trailer direkt hos ICA. Det ger ett enkelt och effektivt sätt att transportera större inköp och göra hela processen mer bekväm.

Vi ser fram emot att fortsätta växa och erbjuda våra kunder enklare och mer bekväma lösningar för deras transportbehov. Tack för ert fortsatta förtroende och stöd.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen