Gratis släpvagnsuthyrning hos Garden Outlet i samarbete med Freetrailer

Garden Outlet Släpvagnsuthyrning

Freetrailer har precis inlett ett spännande samarbete med Garden Outlet för att göra det ännu enklare för kunderna att transportera hem sina trädgårdsfynd.

Det senaste tillskottet i Freetrailer-familjen, Garden Outlet, gör det nu möjligt för alla kunder att hyra släpvagnar utan kostnad och enkelt transportera sina trädgårdsfynd.

Samarbetet inleddes på Garden Outlet Vestby i Norge och utökas nu till Garden Outlet i Staffanstorp. Inom kort kommer det även att finnas möjlighet att hyra släp på Garden Outlet Slagsta och Hisings Kärra. Detta partnerskap markerar inte bara ett spännande samarbete mellan Freetrailer och Garden Outlet, utan det skapar också en unik möjlighet för kunderna.

"Våra fyra butiker i Sverige och Norge har ett utmärkt läge med god tillgänglighet och kundflöde. Vi är glada att kunna erbjuda våra kunder, och alla andra intresserade, möjligheten att hyra släpvagnar gratis och göra transporten av trädgårdsfynd mer bekväm."

För att dra nytta av denna fantastiska möjlighet är allt du behöver göra att klicka på knappen nedan för att hyra en släpvagn! Gör din trädgårdsshopping ännu bekvämare med Garden Outlet och Freetrailer.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen