PMU och Freetrailer gör återvinningen enklare än någonsin

PMU släpvagnsuthyrning

PMU och Freetrailer har inlett ett spännande samarbete som gör det enklare än någonsin för kunderna att njuta av återvinningsglädjen. I 21 städer har PMU nu gjort det möjligt för kunderna att komma förbi och dra nytta av Freetrailers kostnadsfria släpvagnsuthyrning.

Tanken bakom samarbetet är enkel: att ge kunderna möjlighet att transportera sina nyfunna återvunna skatter enkelt och bekvämt. Nu kan de som handlar på PMU enkelt ta med sig sina återvunna varor hem genom att helt enkelt låna en gratis släpvagn från Freetrailer. Men samarbetet stannar inte där – alla, oavsett om de handlar på PMU eller inte, kan fritt använda släpvagnarna för att transportera sina egna återvunna varor, oavsett om det är för att sälja till PMU eller någon annanstans.

PMU:s koncept passar perfekt ihop med idén om delningsekonomi, där man kan köpa begagnade varor och ge dem ett nytt liv. Freetrailer delar denna vision och gör det möjligt för vem som helst att låna en släpvagn gratis, vilket skapar en win-win-situation för kunderna och miljön.

För oss är det avgörande att kunna erbjuda bästa möjliga service till våra kunder och givare. Med Freetrailer blir det nu ännu enklare för våra kunder att transportera hem sina fynd från butikerna, samtidigt som givarna nu har ett praktiskt och bekvämt transportalternativ till våra butiker.

Det blir ännu bättre! Snart kommer ännu fler PMU-butiker att ansluta sig till detta fantastiska avtal, vilket innebär att oavsett var du befinner dig kan du alltid komma förbi din närmaste PMU-butik och låna en gratis släpvagn. På så sätt gör PMU och Freetrailer återvinningen ännu mer tillgänglig och hållbar för alla. Så nästa gång du hittar återvunnet guld hos PMU eller någon annanstans, kan du vara säker på att Freetrailer gör det enkelt för dig att dela glädjen med återvinning.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen