Freetrailer gör samarbete med Hemköp Billdal till verklighet

Hyra släp Hemköp Billdal

När det handlar om bekvämlighet och service är samarbeten ofta vägen framåt, och det är precis vad Freetrailer och Hemköp Billdal har insett. Det är med stor glädje vi meddelar vårt banbrytande partnerskap, där Hemköp Billdal nu är den första butiken i Hemköp-nätverket som samarbetar med Freetrailer för att ge sina kunder en unik och praktisk möjlighet.

Samarbete för enklare transport – tillgänglighet för alla

På Freetrailer har vi alltid arbetat mot att göra transport och flytt enklare för människor. Vi är stolta över att ta nästa steg i den riktningen genom att samarbeta med Hemköp Billdal. Nu kan kunder hos Hemköp Billdal enkelt låna en släpvagn och spara tid och besvär när de behöver transportera större inköp eller varor.

Det bästa med detta samarbete är att det inte kräver någon särskild betalning eller medlemskap. Alla kunder, oavsett om de handlar hos Hemköp eller ej, har tillgång till Freetrailer-tjänsten. Allt de behöver är vår app, som är enkel att ladda ner och använda.

Så fungerar det

Att låna en släpvagn från Hemköp Billdal är otroligt enkelt. Här är hur det fungerar:

  1. Ladda ner Freetrailer-appen: Om du inte redan har den kan du ladda ner Freetrailer-appen från din favoritappbutik.

  2. Välj Hemköp Billdal som avhämtningsplats: När du har appen behöver du bara välja Hemköp Billdal som din avhämtningsplats.

  3. Lås upp släpvagnen och ge dig iväg: Använd appen för att låsa upp släpvagnen, och du är redo att köra iväg. Det är så enkelt!

Bekvämlighet när som helst

Detta partnerskap mellan Freetrailer och Hemköp Billdal är en riktig spelväxlare för alla i Billdal-området. Nu har du friheten att enkelt transportera större varor, oavsett om det är dagligvaror eller inköp från Hemköp.

Vi på Freetrailer är entusiastiska över att öppna dörrarna för detta spännande partnerskap med Hemköp Billdal. Vi ser fram emot att hjälpa våra kunder att få det bästa ut av sina transportbehov, oavsett vilka utmaningar de står inför. Välkommen till framtidens transport i Billdal!

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen