Enkel och gratis flyttning med Freetrailer

Nem flytning med Freetrailer. Lån en flyttetrailer

När det kommer till flyttning kan det vara en utmanande uppgift att transportera större möbler eller ägodelar. Att hitta en praktisk och kostnadseffektiv lösning är avgörande för en problemfri flyttprocess. Här kommer Freetrailer in i bilden och gör det enkelt och gratis för dig att flytta genom att erbjuda en praktisk app där du kan hitta och låna en släpvagn nära dig.

När du står inför en flytt kan det vara svårt att hitta plats för tunga eller stora föremål i din egen bil. Att göra flera resor fram och tillbaka kan vara tidskrävande och besvärligt. Det är här Freetrailer tränger in och erbjuder en effektiv och bekväm lösning.

Freetrailer är en innovativ tjänst som gör det möjligt för dig att hyra en släpvagn utan att betala för det. Ja, du läste rätt – det är gratis! Genom att ladda ner Freetrailer-appen och registrera dig som användare får du tillgång till ett stort utbud av släpvagnar som du kan låna för din flyttning. Appen är lätt att använda och ger dig möjlighet att hitta en släpvagn nära dig.

När du har hittat rätt släpvagn i appen kan du boka den för din flyttdag. Du kan välja den tidpunkt som passar dig bäst och bekräfta din reservation med bara några tryck på skärmen. Freetrailer har gjort processen snabb och enkel så att du kan fokusera på resten av dina flyttförberedelser.

Flyttning gjort enkelt

En av fördelarna med att använda Freetrailer är att du inte behöver oroa dig för att investera i en egen släpvagn eller betala för professionell flytthjälp. Genom att låna en släpvagn från Freetrailer kan du spara pengar och samtidigt få den flexibilitet du behöver för att flytta dina saker på egen hand.

Utöver att vara ekonomiskt fördelaktigt är Freetrailer också en miljövänlig lösning. Det är en win-win-situation för både dig och miljön.

Du kan flytta runt i hela Sverige

Freetrailer samarbetar med olika företag och återförsäljare som tillhandahåller sina släpvagnar för utlåning. Detta innebär att det finns många olika typer av släpvagnar tillgängliga som passar dina specifika behov. Oavsett om du behöver en stor släpvagn för att transportera möbler eller en mindre släpvagn för mindre föremål kommer du att hitta det i Freetrailer-appen.

Våra partners finns över hela Sverige, så du kan alltid hitta en släpvagn.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen