Vi har för närvarande tekniska problem med vår betalningslösning och arbetar på det! Tack för ditt tålamod.

Mio expanderar med två butiker i Sundsvall och Trelleborg

Mio expanderar

Mio AB har utökat sitt samarbete med Freetrailer och avtalet gäller nu ytterligare två möbelbutiker i Sundsvall och Trelleborg. Freetrailer är med sitt släputlåningskoncept till stor nytta för Mio i deras befintliga 12 butiker runt om i Sverige, och nu har även Mio Möbler Sundsvall och Mio Möbler Trelleborg anslutit sig till samarbetet.

Det gör möbelköpen ännu enklare och mer kundvänliga. Det är en kundservice som skapar värde. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetet och göra det enklare för våra kunder att handla hos oss, säger Dennis Möllerström, lagerledare på Mio Sundsvall.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen