Freetrailer utvider samarbeidet med Obs BYGG

Obs Bygg avtal

Freetrailer Group A/S utvider samarbeidet med en av Norges største byggevarekjeder, Obs BYGG. Avtalen innebærer at ytterligere 10 lokasjoner legges til den eksisterende rammeavtalen.

Freetrailer Group A/S har nettopp forlenget samarbeidsavtalen med en av Norges største byggevarekjeder, Obs BYGG. Med den nye avtalen legges ytterligere 10 lokasjoner til den eksisterende rammeavtalen. Totalt omfatter samarbeidet nå 27 varehus spredt over hele Norge.

De 10 nye stedene som har inngått en flerårig avtale er: Tiller, Molde, Førde, Forus, Moss, Nygårdskrysset, Hønefoss, Haugenstua, Tune og Jessheim.

Med avtalen øker Freetrailer totalt antall lokasjoner i Norge med 9% til 120, og antall tilhengere øker med over 16% til over 500 utleieprodukter.

«Vi ser på utvidelsen av samarbeidet med Obs BYGG som et tydelig bevis på at våre delingsøkonomiske løsninger skaper verdi for byggevarekjeden, og vårt selvbetjenings- og fullservicekonsept har gjort hverdagen enklere for både varehusene og kundene deres,» sier Lars Kronqvist, Country Manager for Freetrailer i Norge og utdyper:

Vi merker en markant økende interesse for våre lånehengere i Norge, og mange kunder setter spesielt pris på at de ikke trenger å kjøpe noe i det aktuelle varehuset for å låne en tilhenger. Den fleksibiliteten appellerer til mange, og derfor er det gledelig at vi med den reviderte avtalen nå kan hjelpe enda flere nordmenn med å frakte alt fra hageavfall og flyttegods til nye innkjøp.

For mer informasjon om Freetrailer Group A/S, ta kontakt med:

Nicolai Frisch Erichsen, Interim CEO
E-post: nicolai.frisch@freetrailer.com
Telefon: +45 26 81 81 28

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen