Freetrailer och Elkjøp i Norge undertecknar avtal

Freetrailer og Elkjøp

Freetrailer Group A/S har tecknat ett nytt avtal om leverans av släpvagnar till elektronikjätten Elkjøp AS i Kongsberg och Notodden i Norge.

Elkjøp AS i Norge har tecknat ett testavtal med Freetrailer. Freetrailer kommer inledningsvis att leverera tre släpvagnar till Elkjøps varuhus i Kongsberg och Notodden, som sedan kommer att testa det delningsekonomiska konceptet under sex månader. Därefter kommer de faktiska samarbetsmöjligheterna att utvärderas.

Elkjøp i Norge har totalt cirka 150 butiker och företaget äger även Elgiganten i både Danmark och Sverige, som redan har ett omfattande samarbete med Freetrailer, med totalt 240 släpvagnar i 81 butiker.

”Vi är mycket nöjda med att Elkjøp i Norge har beslutat att ingå ett testavtal med Freetrailer, eftersom det ligger i linje med vår internationaliseringsstrategi att följa våra partners på de marknader där de är verksamma. Freetrailer har redan ett samarbetsavtal med Elkjøp i Sverige och Danmark via Elgiganten, som ägs av Elkjøp. Det är ett sant nöje att elektronikkoncernen i Norge nu också är intresserade av att utforska värdet för sina kunder med Freetrailer. Våra nära lokala partnerskap är avgörande för att vårt koncept med delningsekonomi ska lyckas, så vi värdesätter dem mycket”, säger Philip Filipsen, koncernchef för Freetrailer.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen