Freetrailer Group A/S önskar att styra organisationen mot internationell tillväxt – Philip Filipsen slutar som VD

Freetrailer - international vækst

Freetrailer Group A/S anställer Nicolai Frisch, tidigare verkställande direktör för bl.a. Euroinvestor, som tillförordnad VD och kommer att styra organisationen mot internationell tillväxt. 

Freetrailer Group växlar upp och siktar in sig på expansion till nya marknader och lansering av en ny teknikplattform. Därför har styrelsen beslutat att göra några ändringar i ledningen.

Philip Filipsen slutar som VD efter tre år, under vilka han har varit en stor tillgång för Freetrailer Group och lyft företaget till dess nuvarande nivå. Styrelsen och den övriga ledningen tackar honom för hans stora bidrag till verksamhetens utveckling. Samtidigt avgår Martin Lavesen och Gitte Uldall från styrelsen, vilka vi också vill tacka.

Istället tar nuvarande styrelseledamoten Nicolai Frisch över som tillförordnad VD. Nicolai har tidigare varit vd för bland annat finansportalen Euroinvestor, medgrundare av de framgångsrika tillväxtföretagen Dinero och Ageras samt styrelseordförande och investerare i e-learningplattformen GoLearn.

”Vi vill fokusera mer på Freetrailers tekniska plattform och inrätta en organisation som fokuserar på internationell försäljning. Därför anser vi i styrelsen att det är dags att byta växel och fokusera direkt på tillväxt. Det är där Nicolai är expert, och han har flera gånger knäckt koden för att skapa organisationer som stödjer den tillväxtresa vi är på i Freetrailer”, säger styrelseordförande Allan Sønderskov Darré.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen