Mio utökar sitt samarbete med Freetrailer

MIO utökar samarbetet med Freetrailer släputlåning

Mio har valt att utöka sitt samarbete med Freetrailer genom att ansluta sin butik i Nyköping till tjänsten. Detta innebär att Mio nu erbjuder sina kunder och allmänheten möjligheten att hyra en släpvagn från Freetrailer, på 11 olika orter i Sverige. Det en smidig tjänst för Mio att erbjuda sina kunder, eftersom det ger dem en enklare och bekvämare möjlighet att få hem sina möbler och andra föremål.

Samarbetet med Freetrailer har visat sig vara lyckat. Tjänsten fungerar bra för butikerna och den är uppskattad av kunderna. Appen är enkel att använda och Freetrailer har gjort det lättare för kunderna att transportera sina inköp hem. Det är en prisvärd lösning som ger Mio en möjlighet att nå ut till en bredare målgrupp och presentera vårt varumärke för en större publik, uttalar Robert Bohlin, Regionschef Mio

Genom samarbetet med Freetrailer får Mio också en unik möjlighet att nå ut till Freetrailers kunder. Appen är mycket välbesökt, med hundratusenvis av användare varje år. Freetrailer är en tjänst som erbjuder uthyrning av släpvagnar och elektriska lådcyklar för privatpersoner och företag. Genom att använda appen kan användarna enkelt boka och hyra en Freetrailer, och sedan hämta och lämna tillbaka det på en av Freetrailers platser. Tjänsten kan vara mycket användbar för många olika ändamål, till exempel för att transportera möbler, för att flytta hemifrån eller för att köra på semester. Många människor uppskattar att kunna hyra en släpvagn när det behövs, istället för att behöva äga en själv.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen