Freetrailer ingår partnerskap med 24 SJU Snabbköp

24Sju släp

Freetrailer lanserar ett nytt partnerskap med 24 SJU Snabbköp’s obemannade livsmedelsbutiker i Sverige.

Freetrailer lanserar nytt samarbete med franchisekedjan 24 SJU Snabbköp i Sverige! 24 SJU är obemannade livsmedelsbutiker där kunderna själva kan öppna dörren med BankID. Butikerna är öppna dygnet runt och det är ett bekvämt och säkert sätt att handla – och nu kan man till och med låna en släpvagn samtidigt.

24 SJU Snabbköp växer och har för närvarande 37 butiker. Butiken i Arentorp är den första som introducerar Freetrailer. I framtiden kommer både kunder och allmänheten att ha möjlighet att låna släpvagnar – alla täckta med 24 reklambudskap från SJU.

Vi är mycket glada över att samarbeta med 24 SJU för att ge våra kunder ännu fler möjligheter att låna ett släp i närområdet. 24 SJUs koncept med obemannade butiker passar perfekt med Freetrailer-konceptet, eftersom kunderna kan fortsätta sin självbetjäningsresa utanför butiken med att låna en trailer gratis, säger Johan Wijkander, Country Manager, Freetrailer Sverige

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen