Freetrailer indgår partnerskab med ILVA

ILVA Freetrailer

Landsdækkende aftale

Danske forbrugere kan allerede fra sommeren 2021 booke og afhente trailerne ved 19 nye lokationer, når det nye partnerskab mellem Freetrailer Group og ILVA er kørt på plads.

I alt 57 nye trailere bliver tilgængelige ved 19 ILVA-lokationer. Fordelt over hele landet fra Frederikshavn i nord til Falster i syd.   

For den Lars Larsen GROUP ejede møbelhuskæde kommer aftalen til at betyde, at deres kunder endnu lettere kan handle og hente varer hjem.

“Hos ILVA sætter vi altid kvalitet, service og rådgivning først. Med et nyt partnerskab med Freetrailer kommer vi til at sætte en tyk streg under service. Aftalen gør det endnu lettere for vores kunder at handle hos os og kunne tage varerne med hjem samme dag. Freetrailer-konceptet er gennemprøvet. Fordi det bygger på app-baseret selvbetjening, er det let for forbrugerne selv at booke, hente og aflevere trailerne. Lige når det passer dem. Med den nye aftale ser vi frem til at gøre hverdagen lidt lettere for vores kunder i samarbejde med Freetrailer.” siger René Flemming, salgs- og marketingdirektør hos ILVA.

Thomas Munksgaard, Country Manager i Freetrailer Danmark, glæder sig over det nye samarbejde med ILVA, som har lokationer over hele landet:

“Vi har efterhånden mange års erfaring med trailerudlejning. Men det er stadig lige spændende, når vi skal indgå i nye samarbejder. ILVA er en fantastisk ny partner, hvor vi kan forvente, at brugerne køber stort ind og har et tilhørende stort transportbehov. Derfor giver det mening, at vi er til stede der. Vi glæder os til at rulle konceptet – og trailerne – ud sammen med ILVA,” siger Thomas Munksgaard.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen