Freetrailer og Elgiganten udvider succesfuldt samarbejde

Freetrailer erbjuder släputhyrning hos Elgiganten

Freetrailer indtager Sverige med Elgiganten

Freetrailer og Elgiganten i Danmark har haft et succesfuldt samarbejde siden 2018. Det udbygges nu med levering af 115 trailere til 41 butikker hos Elgiganten i Sverige.

I tillæg er Elgiganten repræsenteret ved en række Franchise butikker på det svenske marked, som også vil få tilbudt Freetrailers service til kundernes transportbehov. Trailerne vil blive leveret i marts måned 2022. Herefter vil Elgiganten have 215 trailere på det danske og svenske marked.

“Hos Elgiganten har vi et stort og varieret produktudbud. Vi ønsker samtidigt at give kunderne den bedste service og en god kundeoplevelse. Freetrailers selvbetjeningsløsning understøtter denne målsætning og er et fantastisk supplement. Med Freetrailers service tilbyder vi vores kunder en nem, simpel og fleksibel transportløsning, når behovet opstår. Selvbetjeningskonceptet sikrer, at vi stadig kan bruge vores ressourcer på at betjene kunderne inde i butikken”, siger Niclas Eriksson, VD hos Elgiganten Sverige.

Johan Wijkander, Country Manager Sverige, glæder sig over, at Elgiganten i Sverige har besluttet at benytte Freetrailer som deres partner på trailerudlån.

“Det glæder mig meget, at Elgiganten også har besluttet at indgå en samarbejdsaftale med Freetrailer i Sverige. Vi oplever at efterspørgslen efter vores koncept og service er kraftigt stigende på det svenske marked. Mange kunder må gå forgæves, så samarbejdet med Elgiganten betyder, at vi kan øge vores dækning på dette marked med 15%. Elgiganten er en meget vigtig partner for Freetrailer i hele Skandinavien med deres store udbredelse og stærke brand,” udtaler Johan Wijkander.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen