Freetrailer Group A/S anställer en ny CFO

Freetrailer ansætter ny CFO

Gedigen erfarenhet från mjukvaru- och försäkringsbranschen

I linje med Freetrailers tillväxtstrategi och internationella utrullning av företagets delningsekonomiska transportkoncept, förstärks ledningen med anställningen av Martin Damm som företagets nya CFO. Martin Damm har en gedigen erfarenhet från mjukvaru- och försäkringsbranschen där han under många år varit en del av startup-miljön och företag med stort fokus på digital utveckling, senast som CFO på Penni.io. 

Freetrailers nya CFO, Martin Damm, ser fram emot att aktivt kunna bidra till att uppfylla företagets uppsatta mål. 

”Jag ser det som en fantastisk tid att bli en del av Freetrailer-gruppen, som står inför en stor internationell utrullning och har en teknik som kan användas inom många områden. Det finns en enorm outnyttjad potential inom delningsekonomin, och som fortfarande är i sin linda men som från början har varit grundtanken bakom Freetrailer – Freetrailer är inget mindre än ett flaggskepp för den delningsekonomiska kulturen”.

Freetrailers VD, Philip Filipsen, ser bolagets nya CFO som en viktig förstärkning av ledningen för att kunna nå koncernens ambitiösa mål.

”Jag är glad över att välkomna Martin Damm till Freetrailer. Vi har ett ambitiöst uppdrag där vi utifrån vår teknologiska plattform ska sprida vårt delningsekonomiska transportkoncept, inte bara till Norden utan till hela Europa. Det krävs en stark organisation med många års erfarenhet av både teknik och internationell försäljning. Det har Martin Damm och dessutom är han en erfaren CFO”. säger Philip Filipsen.

CFO Martin Damm

Relaterede artikler

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen