Freetrailer förlänger samarbete med möbeljätte

IKEA

Succesamarbete fortsätter

Freetrailer förlänger samarbete med möbelgiganten. Släpvagnarna är utrustade med det digitala låset Freelock. Freelock gör det möjligt för användaren själv att låsa upp och återlämna släpen via Bluetooth i Freetrailers app.

IKEA-butiker i hela Sverige har fått sina släpvagnar utbytta mot helt nya. Det görs för att erbjuda sina kunder och allmänheten möjligheten att låna släpvagnar gratis i 24 timmar.

– Samarbetet med Freetrailer har verkligen varit uppskattat av både våra kunden och av Örebroborna som kan komma till oss för att låna släpvagnar vid behov. Det är dessutom perfekt att användarna själva kan låna släpen utan fysisk kontakt med våra medarbetare. Vilket gör det hela otroligt smidigt. Vi är väldigt glada över att fortsätta detta lyckade samarbete med att få helt nya släpvagnar. Vi hoppas att tjänsten kommer vara fortsatt uppskattad av våra kunder, säger Conny Ring på IKEA Örebro.

– Efter en otrolig respons på samarbetet med Freetrailer väljer vi nu att utöka samarbetet. Våra kunder i Karlstad har verkligen uppskattat möjligheten att få låna en släpvagn gratis när det är svårt att få plats i bilen. Vi är därför glada över att kunna erbjuda ännu fler kunder den här tjänsten. Vår förhoppning är att det kommer fortsätta förgylla kundupplevelsen och göra den ännu smidigare, säger Helena Mårgård, Easy Buying Manager, kundrelationer, på IKEA Karlstad.

– Samarbetet med Freetrailer har varit otroligt lyckat hittills. Våra kunder uppskattar verkligen att vi kan erbjuda en tjänst där de själva kan låna släp. Utan kontakt med servicepersonal. Självklart är det även extra positivt att släpvagnarna dessutom är gratis att låna. Vi hoppas och tror att tjänsten kommer fortsätta att uppskattas bland Uddevalla-borna, säger Nadja Falk på IKEA Uddevalla.

Freetrailer förlänger samarbete med sammanlagt 21 IKEA-butiker.

IKEA Örebro

Relaterade artiklar

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen