Ny stor aktieägare i Freetrailer Group A/S

Freetrailer investor

Ny stor aktieägare i Freetrailer. Axxion S.A har precis meddelat att de för sin underliggande fond har förvärvat 500 000 aktier i Freetrailer Group A/S. Motsvarande 5,4 % av aktiekapitalet.

Det samlade värdet på transaktionen ligger på 5,5 miljoner kr. Säljaren är Ambjørner Holding ApS, som ägs av Freetrailers grundare Aksel Blomgren Ambjørner. Investeringen i Freetrailer har initierats av Discover Capital GmbH.

”På Discover Capital letar vi alltid efter aktier som vi spår har en betydlig tillväxtpotential på lång sikt, och därmed även en betydlig avkastningspotential. Freetrailers skalbara affärsmodell och fortsatta expansionsmöjligheter matchar de investeringskriterier vi använder oss av för att identifiera spännande value cases.”, säger Tobias Kastenhuber, Aktieanalytiker på Discover Capital.

Philip Filipsen, Group CEO på Freetrailer, välkomnar den nya aktieägaren.

”Vi hälsar Axxion S.A välkomna till Freetrailers ägarkrets. Vi ser fram emot en fortsatt konstruktiv dialog med både Axxion S.A och Discover Capital GmbH. Vi har precis gått ut med våra betydande aktiviteter på den tyska marknaden. Så det är otroligt positivt att vi nu har upptäckts av den tyska investeringsmiljön och får en matchande internationell ägarstruktur.”, säger Philip Filipsen.   

För mer information om Axxionwww.axxion.lu

För mer information om Discover Capital GmbH: https://www.discover-capital.de/

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen