Freetrailer udvider i Sverige med nyt jem & fix-partnerskab

jem & fix Sverige

Lavprisbyggemarkedet jem & fix har indgået en aftale med Freetrailer om at integrere sidstnævntes digitale trailerudlejningstjeneste i 15 butikker over hele Sverige, hvilket giver kunderne en forbedret og strømlinet udlejningsoplevelse.

Freetrailer er en digital platform, der giver brugerne mulighed for at booke, afhente og aflevere trailere via en app, som i øjeblikket har over 1 million brugere i hele Skandinavien. Det nye partnerskab med jem & fix har til formål yderligere at forbedre bekvemmeligheden og tilgængeligheden af trailerudlejning. Den første udrulning vil omfatte 60 trailere fordelt på udvalgte butikker.

Efter en tur i det lokale byggemarked kan det være svært at få plads til materialer, havemøbler og andet boligtilbehør i bilen. Derfor har jem & fix besluttet at indgå et nyt partnerskab med Freetrailer. jem & fix har hidtil selv tilbudt udlejning af trailere, men det har kun været tilgængeligt for kunder, der har handlet i butikkerne. Med det nye Freetrailer-partnerskab kan kunderne frit låne trailerne, uanset om de har handlet eller ej.

Fredrik Hennings, CEO for jem & fix Sverige, udtrykker tillid til det nye partnerskab:

"Vi har set, hvor godt Freetrailer-tjenesten er blevet modtaget af vores kunder i Danmark, og vi er sikre på, at vores svenske kunder vil finde den lige så værdifuld. Dette samarbejde passer perfekt til vores forpligtelse til at levere praktiske og bekvemme løsninger."

 

Kunderne kan nemt booke trailere online via Freetrailers app, som tilbyder tilgængelighed i realtid og en enkel reservationsproces.

Johan Wijkander, Freetrailers Country Manager for Sverige, understreger vigtigheden af samarbejdet: “Vores partnerskab med jem & fix markerer et vigtigt skridt fremad i vores mission om at gøre trailerudlejning mere tilgængelig og bekvem for kunder i Sverige. Vi glæder os til at bringe vores digitale løsning til jem & fix-butikkerne og bygge videre på den succes, vi har oplevet i Danmark.”

Hver af de 15 butikker vil i første omgang tilbyde fire trailere med det langsigtede mål at udvide servicen til alle 68 butikker i Sverige. Det giver jem & fix endnu en strategisk mulighed for lokal eksponering.

Fredrik Hennings forklarer: “Ud over at forbedre vores trailerudlånsservice giver de mange trailere os mulighed for at styrke og udvide vores synlighed i lokalområdet. Helt konkret har vi en unik mulighed for at gøre vores branding- og marketingindsats endnu mere effektfuld. Med rullende reklamer får vi vores budskaber ud på vejene i og omkring de byer, hvor vi i dag har vores butikker. Vi har allerede set effekten af dette med vores tidligere tilbud om gratis trailerlån.”

Nicolai Frisch Erichsen, CEO for Freetrailer Group, er begejstret for det udvidede partnerskab med jem & fix: “Vores partnerskab med jem & fix er meget vigtigt for os. Vi ser frem til en vellykket udrulning og tror, at det vil bidrage væsentligt til væksten i deleøkonomien i Sverige.”

 

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen