Freetrailer og POWER udvider partnerskabet i Norden: 22 nye lokationer og 93 trailere i Sverige

POWER Sverige og Freetrailer

Freetrailer har indgået en flerårig landeaftale med Power Sverige om udlån af trailere. Aftalen er i tråd med Freetrailers strategi om at styrke positionen i de største svenske byer. Med aftalen udvides partnerskabet fra 3 varehuse til 25 varehuse i Sverige med en samlet flåde på 93 trailere.

Udvidelsen i Sverige er en del af Freetrailers bredere samarbejde med POWER i hele Norden. Samlet set omfatter partnerskabet nu 53 lokationer og 196 trailere i Danmark, Sverige og Norge, hvilket demonstrerer den betydelige vækst og succes, som partnerskabet har opnået.

"I dag har vi underskrevet en vigtig national aftale med Freetrailer i Sverige som en del af vores fokus på at hjælpe vores kunder med 'Last Mile Delivery' på en nem og bæredygtig måde. Trailerne vil være tilgængelige ved vores butikker med parkeringsfaciliteter. Freetrailer leverer et smart produkt med en nem app-løsning, og POWER får også masser af eksponering med vores brandede trailere. Bæredygtighed og deleøkonomi er ekstremt vigtigt for os, og vi ser frem til samarbejdet og flere glade kunder."

Johan Wijkander, Country Manager, Sverige i Freetrailer, udtaler: “Interessen for Freetrailer er kraftigt stigende i Sverige, hvor flere brugere benytter vores trailere til forskellige transportbehov. Vores transportløsning er ukompliceret og kræver kun, at kunderne downloader vores Freetrailer app, som virker på alle lokationer i Sverige. Freetrailer ser frem til at videreføre successen i Sverige og styrke netværket og tilstedeværelsen. I 23/24 har Freetrailer oplevet en udlejningsvækst på over 40 % sammenlignet med året før. Over de sidste to år er antallet af gratis trailerudlån i Sverige steget fra 317.000 til 440.000. Med aftalen med POWER Sverige når Freetrailers samlede trailerflåde i Sverige op på over 1.900 trailere i efteråret 2024.”

POWER er en voksende elektronikgigant i Norden. Med næsten 200 butikker fordelt på fire lande, spiller POWER en væsentlig rolle på det nordiske marked. Freetrailers samarbejde med POWER understreger dedikationen til at arbejde sammen med førende virksomheder i branchen og forbedre serviceydelserne til kunderne på en miljøvenlig måde gennem deleøkonomiske koncepter som Freetrailer.

 

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen