Freetrailer når milepæl: Over 4.000 trailer og ladecykler på vejene

Ny milepæl

Freetrailer har for nylig nået en bemærkelsesværdig milepæl, der tyder på den stadige fremgang for deleøkonomien i Danmark.

På bare to måneder har Freetrailer øget sin flåde af trailere og ladecykler med imponerende 10%! 

Denne vækst skyldes en enestående indsats fra vores team og støtte fra vores dedikerede samarbejdspartnere. Sammen har vi skabt noget bemærkelsesværdigt, og vi er overvældet af den positive respons, vi har modtaget på vores delingsøkonomikoncept. 

I sidste uge fejrede vi denne milepæl med en rekorddag, der virkelig satte standarden for, hvad Freetrailer kan opnå. På denne dag valgte over 5.150 kunder at benytte vores tjeneste. Det er flere brugere end nogensinde før på en enkelt dag – på tværs af landene.

Denne milepæl understreger den stigende popularitet og nødvendighed af delingsøkonomien i dagens samfund. Vi er fast besluttet på at gøre delingsøkonomien tilgængelig for alle, der har brug for en omkostningseffektiv, praktisk og miljøvenlig måde at transportere varer og ejendele på. Med den stadig stigende efterspørgsel ser fremtiden lys ud for Freetrailer og delingsøkonomien som helhed.

Vi ser frem til at fortsætte med at udvide vores service og gøre delingsøkonomien tilgængelig for endnu flere mennesker.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen