Freetrailer når en milepæl: Over 4 000 tilhengere og lastesykler på veien

Ny milepæl

Freetrailer har nylig nådd en bemerkelsesverdig milepæl som viser at delingsøkonomien fortsetter å vokse.

På bare to måneder har Freetrailer økt flåten av tilhengere og lastesykler med hele 10 %!

Denne ekstraordinære veksten skyldes den enestående innsatsen til vårt team og støtten fra våre dedikerte partnere. Sammen har vi skapt noe bemerkelsesverdig, og vi er overveldet over den positive responsen vi har fått på delingsøkonomikonseptet vårt.

I forrige uke feiret vi denne milepælen med en rekorddag som virkelig satte standarden for hva Freetrailer kan oppnå. På denne dagen valgte over 5 150 kunder å bruke tjenesten vår. Det er flere brukere enn noen gang tidligere på én enkelt dag – i alle land.

Denne milepælen understreker delingsøkonomiens økende popularitet og nødvendighet i dagens samfunn. Vi er fast bestemt på å gjøre delingsøkonomien tilgjengelig for alle som trenger en kostnadseffektiv, praktisk og miljøvennlig måte å transportere varer og eiendeler på. Etterspørselen fortsetter å øke, og fremtiden ser lys ut for Freetrailer og delingsøkonomien som helhet.

Vi ser frem til å fortsette å utvide tjenesten vår og gjøre delingsøkonomien tilgjengelig for enda flere.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen