Freetrailer når milstolpe: Över 4 000 släpvagnar och lådcyklar på vägarna

Ny milepæl

Freetrailer har nyligen nått en anmärkningsvärd milstolpe som visar på den fortsatta tillväxten av delningsekonomin.

På bara två månader har Freetrailer ökat sin flotta av släpvagnar och lådcyklar med imponerande 10%!

Denna tillväxt beror på insatserna från vårt team och stödet från våra partners. Tillsammans har vi skapat något enastående och vi är överväldigade av den positiva respons vi har fått på vårt koncept med delningsekonomi. 

Förra veckan firade vi denna milstolpe med en rekorddag som verkligen satte standarden för vad Freetrailer kan uppnå. På denna dag valde över 5 150 kunder att använda vår tjänst. Det är fler användare än någonsin tidigare på en enda dag – i alla länder.

Denna milstolpe understryker den växande populariteten och nödvändigheten av delningsekonomin i dagens samhälle. Vi är fast beslutna att göra delningsekonomin tillgänglig för alla som behöver ett kostnadseffektivt, bekvämt och miljövänligt sätt att transportera varor och tillhörigheter. Med den ständigt ökande efterfrågan ser framtiden ljus ut för Freetrailer och delningsekonomin som helhet.

Vi ser fram emot att fortsätta utöka våra tjänster och göra delningsekonomin tillgänglig för ännu fler människor.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen