Lej enkelt en trailer hos Skousen med Freetrailer

Skousen samarbejde med Freetrailer

Velkommen til Freetrailer’s nye samarbejde med Skousen. Vi er begejstrede for at meddele, at vores trailerudlejningstjeneste nu er tilgængelig i Skousen’s butikker i Hillerød og Holbæk. Dette partnerskab giver vores fælles kunder en enestående mulighed for at nyde bekvemmeligheden ved vores tjeneste sammen med Skousen’s kvalitetsprodukter. 

Skousen har etableret sig som en førende leverandør inden for hvidevarer og elektronik og nyder stor respekt i branchen. Deres fokus på pålidelighed og kundeservice gør dem til det perfekte match for vores selvbetjente trailerudlejningstjeneste. Nu kan kunderne nemt og økonomisk transportere deres købte varer hjem ved at låne en trailer hos Skousen. 

Vi er dybt taknemmelige for Skousen’s samarbejde og tillid til vores koncept. Ved at udvide vores rækkevidde og tilgængelighed styrker vi vores mission om at levere fleksible og pålidelige transportløsninger til vores brugere. Vores samarbejde med Skousen er et skridt i retning af at gøre transport mere bekvemt og økonomisk for alle. 

For at nyde godt af denne fantastiske mulighed behøver du blot besøge Skousen’s butik i enten Hillerød eller Holbæk. Med vores selvbetjente trailerudlejningstjeneste kan du nemt og hurtigt transportere dine varer hjem. Vores trailere er rummelige, pålidelige og til rådighed for dig, når du har brug for dem. 

Vi vil gerne takke Skousen for deres engagement i at levere enestående kundeoplevelser og for deres støtte til vores fælles mission om at gøre transport nemmere og mere bekvemt. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab og skabe værdi for vores fælles kunder. 

Besøg Skousen i Hillerød og Holbæk i dag og oplev fordelene ved at kombinere dine indkøb med en praktisk trailerudlejningstjeneste. Med Freetrailer og Skousen er transport aldrig blevet nemmere. 

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen