IKEA og Freetrailer indgår samarbejde om gratis låne ladcykler hos IKEA

Gratis lånecykler hos IKEA

Gratis låne ladcykler hos IKEA

Gratis låne ladcykler hos IKEA: IKEA-møbler udgør for mange den første boligindretning. Men uden en bil med træk, er det ofte svært at fragte indkøbene hjem. Freetrailer stiller nu sammen med IKEA i København gratis elektriske ladcykler op. Det er til gavn for shoppere og bybor.

Efteråret er lig med studiestart for de knap 70.000 unge, som i år er optaget på videregående uddannelser. Men når turen går mod IKEA og de titusindvis af nye studiehybler skal møbleres, er det langt fra alle, der hverken har bil eller anhængerkrog til rådighed. Det besværliggør hjemtransporten af skabe, hylder og de mange andre indkøb fra IKEA. Det er nu derfor man tilbyder gratis udlåning af ladcykler hos IKEA. Udlejningscykler til gavn for kunder og bybor.

Freetrailer samarbejder med IKEA

Det har den skandinaviske møbel- og indretningskæde nu fundet en løsning på. I samarbejde med danske Freetrailer kan IKEAs københavnske kunder nu se frem til en grønnere og mere fleksibel hjemtransport. Det fortæller Anders Muffellmann, Service Fulfilment Operations Developer hos IKEA Group.

“Vi oplevede en udfordring med hjemtransport af varer. Særligt blandt vores urbane kunder samt unge og studerende, som sjældent har bil til rådighed. Den frustration blev forstærket, når det ofte kun drejer sig om få kilometers hjemtransport. Så da muligheden for at udvide vores samarbejde med Freetrailer opstod, var det oplagt. De stiller allerede trailere gratis til rådighed for vores kunder. Og nu faciliterer de altså også udlån af Cargo eBike ladcykler til den afgørende last-mile delivery”, siger Anders Muffellmann.

Gratis ladcykler hos IKEA

Det udvidede samarbejde mellem Freetrailer og IKEA glæder Freetrailer, som er glade for at kunne nå ud til endnu flere danskere i deres dagligdag. Det fortæller den administrerende direktør for Freetrailer, Philip Filipsen.

“Vi er altid nysgerrige på at udvide og udvikle vores sortiment. Så vi kan nå danskerne bedst muligt, hvor de er i deres liv. På den rejse er vi glade for at have stærke partnere som IKEA. De er med til at sikre en solid udlånsprocent og en tilsvarende god dialog om, hvordan vi hele tiden kan raffinere vores produkt. Det er den gensidige ideudveksling, som nu baner vejen for det grønne alternativ til bytransport. Lige præcis som vores Cargo eBikes udgør”, siger Philip Filipsen.

Freetrailer udvider netværket med IKEA

Samarbejdet mellem Freetrailer og IKEA er ikke nyt, langtfra. Via den deleøkonomiske platform, hvor Freetrailer stiller gratis trailere til rådighed for danskerne, har de to virksomheder samarbejdet i flere år. Og det er nu dette samarbejde, der udvides. Ikke kun med el-ladcykler, men også på en række IKEA samarbejdslokationer rundt om i Danmark.

“Vores samarbejde med IKEA har altid resulteret i stærke udlånstal. Vi er rigtig glade for samarbejdet, feedbacken og den udvikling, som vi har opnået herigennem. Nu tilføjer vi Cargo eBikes til samarbejdet. Og vi er meget spændte på, hvordan IKEAs kunder tager imod ideen”, siger Philip Filipsen, administrerende direktør hos Freetrailer og tilføjer:

“Samtidig med de nye Cargo eBikes tager IKEA også skridtet videre med vores trailerudlån, ved at indgå aftaler med otte SPAR-købmænd i nærområderne. Det betyder, at kunder kan hente og aflevere deres IKEA Freetrailere udenfor IKEAs velbesøgte parkeringspladser. Og på den måde gøre trailerne endnu mere tilgængelige og attraktive. Det gælder både for deres kunder, men også for alle andre med trailerbehov”.

 

Læs mere om satsningen her. Du er også velkommen til at læse mere om Freetrailer som virksomhed her.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen