Freetrailer indgår partnerskab med 24 SJU Snabbköp

24Sju släp

Freetrailer lancerer nyt partnerskab med 24 SJU Snabbköp’s ubemandede dagligvarebutikker i Sverige.

Freetrailer indleder nyt partnerskab med franchisekæden 24 SJU Snabbköp i Sverige! 24 SJU er ubemandede dagligvarebutikker, hvor kunderne selv kan åbne butiksdøren med BankID. Butikkerne er åbne 24 timer i døgnet, og det er en praktisk og sikker måde at handle på – og nu man endda låne en trailer i samme ombæring.

24 SJU Snabbköp er i vækst og har i skrivende stund 37 butikker. Butikken i Arentorp er den første til at indføre Freetrailer. Fremover vil både kunder og offentligheden have mulighed for at låne trailere – alle dækket med 24 SJUs-reklamebudskaber.

Vi er meget glade for samarbejdet med 24 SJU, så vi kan give vores kunder endnu flere muligheder for at låne en trailer i lokalområdet. 24 SJUs koncept med ubemandede butikker passer perfekt til Freetrailer-konceptet, da kunderne kan fortsætte deres selvbetjeningsrejse uden for butikken med lån af en trailer gratis", siger Johan Wijkander, Country Manager, Freetrailer Sverige.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen