Freetrailer och IKEA utökar i Tyskland

IKEA Släp

12 IKEA varuhus med Freetrailer släputlåningstjänst

Freetrailer och IKEA i Tyskland utökar sitt partnerskap med 12 nya upphämtningsplatser. Inledningsvis totalt 42 hyresprodukter.

Freetrailer och IKEA Tyskland utökar nu sitt samarbete i Tyskland med 12 nya upphämtningsplatser. Där Freetrailers självbetjäningskoncept kommer att vara tillgängligt för IKEAs kunder

Under de närmaste månaderna kommer IKEAs varuhus i Berlin, Essen, Kaarst, Leipzig, Osnabrück, Braunschweig, Wetzlar, Mannheim, Erfurt, Hamburg och Walldorf att kunna erbjuda Freetrailers koncept till sina kunder när varorna ska hämtas hem.

Sedan september 2020 har Freetrailer haft aktiviteter på den tyska marknaden genom samarbetet med IKEA i Karlsruhe. I samband med de lättade Corona-restriktionerna har man nu nått en överenskommelse om ytterligare 12 upphämtningsplatser. Detta är en bra start för den fortsatta lanseringen av Freetrailer-konceptet i Tyskland.

Ralf Stoltz, Country Manager på Freetrailer Tyskland, är glad över det stora intresset för Freetrailers självbetjäningskoncept, samt att det finns ett så stort intresse för ett samarbete på de många IKEA-varuhusen:

Det är glädjande att så många IKEA-varuhus redan har valt att satsa på Freetrailer-konceptet och kunna erbjuda våra självbetjänade transportlösningar till sina kunder. Det är en riktigt bra start för Freetrailer här i Tyskland. Det bådar gott för den fortsatta expansionen på den tyska marknaden. Både i samarbete med IKEA, men också med andra potentiella partners, säger Ralf Stolz.

Läs nyheten på Spotlight.

 

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen