Freetrailer og city self-storage utökar samarbetet

City Self-Storage

Nytt norskt avtal på plats

Freetrailer Group A/S och City Self-Storage i Norge ingår ett nytt treårigt avtal som utökar samarbetet till 19 platser och ökar antalet släpvagnar med 14 till totalt 41 släpvagnar.

Freetrailer Group A/S, tillsammans med City Self-Storage, utökar sin aktivitetsnivå i Norge. Samarbetet inleddes redan 2019 och har sedan dess utvecklats till ett framgångsrikt partnerskap kring utlåning av släpvagnar till City Self-Storages kunder. Mer än 20 000 lån har genomförts och efterfrågan är stadigt ökande.

”Vi är alltid glada och stolta när en av våra långvariga samarbetspartners väljer att förlänga samarbetet med oss. Och till och med vill utöka det. Vi har haft en fantastisk relation med City Self-Storage under de senaste tre åren. Vi ser fram emot det fortsatta samarbetet. De var en av våra första partners på den norska marknaden som såg potentialen i Freetrailers självbetjäningskoncept för delningsekonomi. Konceptet som både är miljövänligt, ger kunderna en fantastisk service och ger ett starkt varumärke på gatan och på vägen.”, säger Freetrailers koncernchef Philip Filipsen.

Läs nyheten på Spotlight.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen