Freetrailer og City Self-Storage udvider samarbejde

City Self-Storage Freetrailer

Ny norsk aftale i hus

Freetrailer Group A/S og City Self-Storage i Norge indgår ny treårig aftale. Samtidig udvides samarbejdet til 19 lokationer og øger antallet af trailere med 14 til i alt 41 trailere.

Freetrailer Group A/S udvider med City Self-Storage aktivitetsniveauet i Norge. Samarbejdet blev indledt tilbage i 2019 og har siden udviklet sig til et succesfuldt partnerskab omkring udlån af trailere til deres kunder. Mere end 20.000 udlån er det blevet til, og efterspørgslen har været støt stigende.

“Vi er altid glade og stolte, når en af vores mangeårige samarbejdspartnere beslutter at forlænge samarbejdet med os. Og endda også ønsker at udvide det. Vi har haft et fantastisk samarbejde med City Self-Storage gennem de sidste tre år, og vi glæder os til det fortsatte partnerskab. De var en af vores første partnere på det norske marked til at se potentialet i Freetrailers deleøkonomiske selvbetjeningskoncept. Konceptet som både skåner miljøet, yder en fantastisk service til kunderne og giver en stærk branding i gadebilledet.”, siger Group CEO for Freetrailer Philip Filipsen.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen