Spennende samarbeid mellom Garden Outlet i Vestby og Freetrailer

Garden Outlet og Freetrailer

Freetrailer og Garden Outlet i Vestby har nettopp kunngjort et innovativt samarbeid, som bringer en banebrytende og kostnadseffektiv løsning for både hageentusiaster og de som står overfor flyttebehov.

Nå har kunder muligheten til å låne en tilhenger helt gratis hos Garden Outlet ved kun å laste ned Freetrailer-appen. Denne brukervennlige appen gir deg full kontroll gjennom hele leieprosessen, fra henting til retur av tilhengeren. Enten du skal transportere store planter, hageutstyr eller andre forsyninger, gir Freetrailer deg friheten til å velge den ideelle tilhengeren for oppgaven.

Garden Outlet og Freetrailer letter byrden ved havehandel og flytting

Det nyskapende samarbeidet mellom Garden Outlet og Freetrailer er designet for å gjøre handleopplevelsen og flyttingen enklere for kundene. Hvis du planlegger å fornye hagen eller står overfor transport av hagevarer i Vestby, er det nå en enkel og kostnadsfri løsning å leie en tilhenger. Alt som kreves, er å laste ned appen og følge de lettforståelige instruksjonene for å låne tilhengeren. Denne praktiske løsningen sparer ikke bare tid, men også penger.

Freetrailer-Konseptet: En enkel og kostnadseffektiv delingsøkonomi

Freetrailer-konseptet er basert på prinsippene om delingsøkonomi. Dette betyr at brukerne får tilgang til en enkel og kostnadseffektiv måte å låne en tilhenger på uten bekymringer om å investere i egen tilhenger eller finne transportmuligheter.

Med Freetrailer kan du nå leie den perfekte tilhengeren uten ekstra kostnader og gjøre både havehandel og flytting til en lek. Garden Outlet og Freetrailer jobber sammen for å bringe en ny standard for leietaker-vennlige løsninger til Vestby.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen