Gratis tilhengerutleie hos Byggmakker

Gratis tilhengerutleie hos Byggmakker

Freetrailer, den ledende delingsøkonomitjenesten, utvider sitt nettverk gjennom et nytt og spennende samarbeid med Byggmakker i Norge. Det første byggevarehuset, lokalisert i Tiller, er allerede klart til å tilby en unik tjeneste: gratis tilhengerutleie.

Hele prosessen er som alltid enkel og problemfri takket være vår selvbetjente Freetrailer-app. Byggmakker i Leangen følger etter på et senere tidspunkt.

Med over 75 byggevarehus spredt over hele Norge er Byggmakker en integrert aktør i bransjen. Vi er glade for å ønske velkommen enda en anerkjent forhandler om bord, en partner som ser verdien av enkel og praktisk tilhengerutleie til fordel for sine kunder. Vår tjeneste er ikke bare sømløs, men også lett å implementere på tvers av ulike sektorer, noe som legger til en ekstra dimensjon av kundeverdi.

Vi ser frem til å fortsette å bygge en bro til sømløse og overlegne løsninger sammen med Byggmakker. Dette samarbeidet gir oss muligheten til å betjene en enda bredere kundebase, og vi ser entusiastisk frem til å levere praktiske og verdifulle tjenester til Byggmakkers kunder.

Lokal tilgjengelighet: Gratis tilhengerutleie hos Byggmakker nå i ditt nabolag

Dette samarbeid betyr at alle har muligheten til å dra nytte av gratis tilhengerutleie hos Byggmakker, uavhengig av om de handler i butikken eller ikke. Den selvbetjente Freetrailer-appen gjør hele prosessen enkel og tilgjengelig for kundene. Enten det er behov for transport av byggematerialer eller varer, blir det nå mer tilgjengelig og kostnadseffektivt for alle.

Ved å tilby denne tjenesten forplikter Freetrailer seg til å levere en praktisk og effektiv løsning for både partnere og kunder. Samarbeidet med Byggmakker representerer en spennende milepæl i streben etter å gjøre tilhengerutleie mer tilgjengelig og brukervennlig for alle.

Vi ser frem til å utvikle dette samarbeidet videre for å skape en enda mer problemfri og bekvem opplevelse for alle som trenger transportløsninger innen byggebransjen. 

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen