Nå kan du låne gratis tilhenger hos NetOnNet i Oslo

NetOnNet tilhenger

Nå kan innbyggere i Oslo og omegn låne tilhenger gratis hos NetOnNet – og det gjelder uavhengig av om man handler i varehuset der hengerne står parkert eller ikke.

Et nytt samarbeid mellom NetOnNet Alnabru i Oslo og Freetrailer gjør at det nå står tre hengere plassert ved kjøpesenteret, som byens innbyggere kan benytte helt gratis. Hengeren kan brukes uansett om man har handlet i butikken eller ikke.

Hos NetOnNet er man glade for det nye samarbeidet som har falt på plass til helt riktig årstid.

Høsten markerer starten på høysesongen vår, og Black Week er rett rundt hjørnet. Det betyr at det blir travelt i butikken. Sett i lys av det er timingen på denne avtalen helt perfekt. Slik kan vi nå tilby enkel og behagelig hjemtransport av de ofte store varene, som for eksempel flatskjermer som kundene våre tar ned fra hyllene.

Vellykket samarbeid

Freetrailer har i flere år jobbet sammen med NetOnNet i Sverige, og Lars Kronqvist, som er Country Manager for Freetrailer i Norge, gleder seg over den nye avtalen.

Vi vet fra våre svenske naboer at partnerskapet mellom Freetrailer og NetOnNet har vært svært vellykket. Det er et godt eksempel på hvordan to bedrifter kan jobbe sammen for å tilby å gjøre det lettvint for kundene, og nettopp derfor forventer vi svært mye av denne avtalen. Norske kunder har nå en ekstra ressurs for å oppfylle transportbehovene sine og gjøre flytting og transport enklere enn noensinne, forteller Lars Kronqvist, som er Country Manager for Freetrailer i Norge.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen