Freetrailer og Green Star Storage Slår Seg Sammen

Green Star Storage tilhenger

Vi er glade for å kunngjøre at Freetrailer og Green Star Storage har slått seg sammen for å tilby en unik og kostnadsfri tjeneste til folk i Oslo-området.

Dette partnerskapet gir deg muligheten til å låne en tilhenger enkelt og gratis, og dermed løse dine transportbehov på en trygg og effektiv måte.

Freetrailer har allerede etablert seg som en pålitelig tjeneste for tilhengerutleie, og vårt mål er å gjøre det enklere for folk å flytte større gjenstander og møbler eller frakte varer til og fra lageret. Nå har vi utvidet vår tjeneste i samarbeid med Green Star Storage, som gjør det mulig for enda flere mennesker å dra nytte av denne tjenesten.

Samarbeidet med Green Star Storage gir deg muligheten til å låne en tilhenger gratis, og du trenger ikke å bekymre deg for ekstra avgifter. Du kan enkelt få tilgang til en tilhenger ved å laste ned Freetrailer-appen og følge enkle instruksjoner.

Praktisk tilhengerutleie for lokalsamfunnet i Oslo-området

Det unike med dette samarbeidet er at Green Star Storage finansierer gratis utlån av tilhengere for lokalsamfunnet ved å ha reklame på tilhengerne. Dette gir dem en innovativ måte å markedsføre seg samtidig som de tilbyr en nyttig tjeneste for kundene og lokalsamfunnet. Vi er sikre på at dette partnerskapet vil gjøre transport enklere og mer tilgjengelig for folk i Oslo-området.

Neste gang du trenger å flytte eller transportere varer til eller fra lageret, husk at du enkelt og kostnadsfritt kan leie en tilhenger fra Green Star Storage og Freetrailer. Dette er en enkel, praktisk og kostnadseffektiv løsning som vi gleder oss til å tilby deg. Prøv tilhengerutleien hos Green Star Storage i dag, og opplev hvor enkelt det kan være å få tilgang til en tilhenger når du trenger det!

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen