Freetrailer og MAX Burgers inngår spennende samarbeid i Norge

Tilhenger Max Hamburger

Freetrailer er glad for å kunngjøre det spennende samarbeidet med MAX Burgers i Norge.

Dette partnerskapet har allerede vært en stor suksess i Sverige, der fem MAX Burger-restauranter har implementert Freetrailer-konseptet.

Sammen med MAX Burgers vil Freetrailer tilby gratis tilhengerutleie til MAX Burgers-kunder i Norge. Dette tilbudet gir kundene en praktisk måte å transportere større bestillinger eller andre ting de trenger å frakte. Enten det er en fest, en flytting eller en stor handleliste, vil MAX Burgers-kundene dra nytte av gratis tilhengerutleie fra Freetrailer.

Freetrailer er kjent for å tilby fleksible og enkle transportløsninger, og dette samarbeidet med MAX Burgers vil gjøre det enda mer praktisk for kundene å håndtere sine transportbehov. Det er enkelt å benytte seg av tilbudet – MAX Burgers-kundene trenger bare å kontakte sin nærmeste MAX Burger-restaurant i Kristiansand.

Dette partnerskapet er et spennende skritt for begge selskapene, og de ser frem til å levere enestående verdi og gjøre transporten enklere for MAX Burgers-kundene. Sammen vil Freetrailer og MAX Burgers jobbe for å gjøre tilhengerutleie mer tilgjengelig og praktisk i Norge.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Last ned Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen