Freetrailer og jem & fix inngår samarbeid

Freetrailer og jem & fix indgår samarbejde

Lavpris-byggmarkedet jem & fix innleder et samarbeid med Freetrailer. Til å begynne med teller avtalen 126 jem & fix byggemarkeder i Danmark. Totalt vil minimum 460 nye tilhengere bli gjort tilgjengelig.

Etter en tur til det lokale lavpris-byggmarkedet, kan det være vanskelig å finne plass til både byggevarer, hagemøbler og boligtilbehør i bilen. Derfor har jem & fix inngått et nytt samarbeid med Freetrailer. Avtalen innebærer at kundene nå fritt kan låne tilhenger, uavhengig av om de har handlet hos jem & fix eller ikke. Jem & fixs nåværende tilhengerutleie har kun vært tilgjengelig for kunder som har handlet hos jem & fix. 

Med Freetrailer-løsningen får jem & fix tilgang til Freetrailers bookingplattform, som har mer enn 1 million årlige besøkende. Dette åpner for en bred målgruppe som introduseres til jem & fix-butikkene.

Den langsiktige samarbeidsavtalen mellom de to partene innebærer at jem & fixs eksisterende trailerpark høsten 2023, erstattes med åpne og lukkede tilhengere. Jem & fix sine kunder får også enkel tilgang til å reservere en tilhenger på forhånd via Freetrailer sin nettside og selvbetjeningsapp. En plattform som i dag brukes av mer enn 1 million brukere over hele Danmark, Sverige og Norge.

«Vi har en klar ambisjon om å kontinuerlig styrke vårt servicetilbud til våre kunder. Vi digitaliserer nå vår hengerutleie med Freetrailer-konseptet, som gir en bedre kundeopplevelse. Løsningen er enkel å bruke for kundene våre, og Freetrailer, med deres erfaring og sterkt kundefokus i mer enn 17 år har vist at de er den rette partneren, sier Kell Fogh, utviklingssjef i jem & fix. 

«Gjennom samarbeidet med jem & fix har vi nå en mye større lokal tilstedeværelse i Danmark. Det er vår ambisjon i Freetrailer å kontinuerlig utvide vårt nettverk av tilhengere, slik at våre brukere kan låne en tilhenger i sitt nærområde. Vår erfaring er at de mange tilhengerne hos jem & fix vil bli mye brukt av både jem & fix sine kunder så vel som innbyggere i nærområdet Stadig flere ser tanken bak å låne en henger fremfor å eie en selv, som rett og slett står og fyller garasjen. Vi ser på jem & fix som en veldig sterk partner som i likhet med Freetrailer har store ambisjoner om vekst i Skandinavia, sier Nicolai Frisch Erichsen, administrerende direktør i Freetrailer Group.

 

For jem & fix inneholder avtalen en annen viktig strategisk fordel

«I tillegg til å forbedre kundeservicen vår, kan vi med de mange tilhengerne styrke og utvide vår synlighet i nærområdet. Konkret betyr dette at vi nå har en unik mulighet til å gi vår merkevare- og markedssatsing enda mer gjennomslag. Med rullerende annonser på hengerne får vi budskapet vårt ut på veien, rundt i byene, og der vi i dag har jernvarebutikkene våre, sier Kell Fogh.

Jem & fix har hovedkontor i Vejle og over 2600 ansatte fordelt på 126 butikker i Danmark, 63 butikker i Sverige og 14 butikker i Norge.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen