Freetrailer utvider samarbeidet med Hageland

Lei tilhenger hos Hageland

Vi er begeistret for å utvide vårt samarbeid med Hageland i Norge! Fire nye Hageland-butikker tilbyr nå gratis utleie av tilhengere gjennom vår deleøkonomiske tjeneste.

Dette betyr at tilhengerne kan benyttes av alle, uavhengig av om man er kunde i butikken eller ikke.

Med Freetrailer kan Hageland tilby en unik merverdi for kundene sine og nå ut til enda flere potensielle kunder gjennom reklame på tilhengerne. Våre erfaringer viser at butikker som tilbyr tjenesten opplever en helt ny tilstrømning av kunder som ellers ikke ville besøkt butikken. Det er en win-win-situasjon, da brukerne samtidig kjører rundt med butikkens reklame på tilhengerne.

Vi er veldig glade for å være en del av Freetrailer-tjenesten og kunne tilby våre kunder gratis tilhengere. Dette samarbeidet gjør det enklere for kundene å få med seg alle hageprodukter de trenger, samtidig som det gir oss en unik mulighet til å nå ut til enda flere potensielle kunder gjennom reklamen på tilhengerne.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Last ned Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen