Freetrailer inngår spennende
avtale med Elkjøp

Elkjøp Tilhenger

Vi er stolte av å kunne meddele at vi har inngått en spennende avtale med Elkjøp Norge AS, og at vi nå tilbyr våre tilhengere til Elkjøps varehus på Kongsberg og Notodden.
 
Freetrailer kan gi verdi til mange flere partnere enn bare Elkjøp. Ønsker du også å tilby flere fordeler til dine kunder eller øke synligheten til din bedrift? En partneravtale med Freetrailer gir kundene dine muligheten til å låne en gratis tilhenger, og det skaper økt kundetilfredshet og kan føre til at flere besøker og handler i din butikk. Alt dette kommer både deg og din bedrift til gode!
 
I tillegg gir Freetrailer deg en unik annonseplass. Din bedrift vil bli synlig på veiene i nærområdet med en rullende annonse som er vanskelig å unngå – selv for konkurrentene dine! Ved å inngå en partneravtale med Freetrailer kan du tiltrekke deg flere kunder til butikken din.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen