Freetrailer utvider IKEA samarbeidet med IKEA Planlegging- og bestillingspunkter

Freetrailer utvider IKEA samarbeidet

Vi i Freetrailer er stolte over å kunne utvide vår avtale med IKEA hvor vi inkluderer IKEA Planning Studio i Sarpsborg, Arendal og Porsgrunn. Dette betyr at våre utleie-tjenester for tilhenger nå er tilgjengelige på totalt 17 IKEA-steder i Norge. Vi er glade for å kunne gjøre det enklere for IKEA-kundene å frakte hjem sine kjøp gjennom gratis tilgang til tilhengerleie.

Vi vet at mange av våre kunder vil ha behov for å frakte møbler og større gjenstander hjem, og derfor er det en stor fordel å kunne tilby gratis tilhengerleie gjennom vårt samarbeid med Freetrailer. Vi er veldig fornøyde med å kunne utvide tilbudet til også og gjelde for IKEA Plannings Studios i Sarpsborg, Arendal og Porsgrunn. Vi er sikre på at våre kunder vil sette stor pris på denne tjenesten, sier Sofia Jansson, Services Experience Leader i IKEA.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Last ned Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen