Freetrailer og POWER indgår flerårig aftale om trailerudlejning i Norge

Freetrailer POWER Norge

Freetrailer har indgået en flerårig rammeaftale med POWER Norge om udlejning af trailere. Aftalen er i tråd med vores strategi om at styrke positionen i de største norske byer, og vi begynder med at implementere tjenesten i 10 udvalgte POWER-varehuse.

Nicolai Frisch, Group CEO i Freetrailer, udtaler:

”Interessen for Freetrailer er kraftigt stigende i Norge, hvor alt flere brugere benytter vores trailere til forskellige transportbehov. Det unikke ved vores tjeneste er, at man ikke behøver at være kunde i butikken for at bruge trailerne. Det eneste krav er Freetrailer-appen, som gør det muligt for alle at benytte trailerne efter behov.”

”I første omgang vil 20 trailere være tilgængelige fra marts til april i udvalgte varehuse i Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen. Denne udvidelse tilbyder en praktisk løsning for kunderne, som nu nemmere kan transportere store indkøb. Varehusene oplever at trailerne fungerer som kørende reklameskilte, der skaber god opmærksomhed i lokalområdet”

Samarbejdet med POWER Norge udvider vores eksisterende partnerskab med POWER Danmark, der allerede har været en stor succes med tilstedeværelse i flere varehuse med mange trailere. Vi ser frem til at videreføre denne succes i Norge og styrke vores netværk. I løbet af de seneste to år er antallet af årlige udlån af gratis trailere i Norge steget fra 50.000 til 130.000. Med aftalen med POWER nærmer Freetrailer sig nu 650 trailere tilgængelige for udlejning i hele Norge.

POWER er i dag en voksende elektronikgigant i Norden. Med næsten 200 butikker fordelt på fire lande og over 4400 medarbejdere, spiller POWER en væsentlig rolle på det nordiske marked. Freetrailers samarbejde med POWER understreger vores dedikation til at arbejde sammen med førende virksomheder i branchen og forbedre serviceydelserne til vores kunder.

 

Læs meddelelsen på Spotlight.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Nicolai Frisch Erichsen, CEO, Freetrailer

E-mail: Nicolai.frisch@freetrailer.com    

Telefon: +45 26 81 81 28

 

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk IT-platform.

Med en 100 procent selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet, og i dag har mere end fem millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

  

Fakta:

+ 125 samarbejdspartnere

+ 1.100 afhentningssteder

+ 4.500 trailere

+ 1.000.000 udlejninger

 

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ IT-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018

Ticker code: FREETR

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen