Freetrailer opjusterer forventningerne efter succesfuldt 1H 23/24

Freetrailer opjusterer

Freetrailer forventer nu en omsætning på DKK 94 – 104 mio. kr. og et EBITDA på DKK 14 – 17 mio.

Den forventede omsætning for 2023/24 opjusteres til DKK 94 – 104 mio. Ved offentliggørelsen af kvartalsrapporten for 1. kvartal 2023/24 den 29. november var det forventningen, at årets omsætning for 2023/24 ville være på DKK 90 – 100 mio. For regnskabsåret 2022/23 opnåede Freetrailer en omsætning på DKK 75,1 mio. Den opdaterede guidance svarer til en forventet omsætningsvækst på 25 – 38 pct.

Forventningen til EBITDA opjusteres til DKK 14 – 17 mio. (tidligere DKK 10 – 14 mio.). Freetrailer opnåede et EBITDA på DKK 8,1 mio. I regnskabsåret 2022/23. Den nye guidance svarer til en forventet vækst i EBITDA på 72 – 110 pct.

Opjusteringen skyldes en række nye partneraftaler samt udvidelse af aftaler med flere af Freetrailers eksisterende partnere. Freetrailers flåde af udlejningsprodukter er rundet 4.600 og selskabet har mere end 100 udlejningsprodukter i ordre til levering inden 30. juni 2024. Det forbedrede EBITDA er et udslag af en bedre udnyttelse og placering af trailerflåden.

Kundernes efterspørgsel efter Freetrailers deleøkonomiske løsning er samtidig stigende. Freetrailer har i starten af 2024 opretholdt væksten i udlejninger, selvom det traditionelt er vores mest udfordrende sæson.

Nicolai Frisch, Group CEO i Freetrailer, udtaler:

"En kæmpe teamindsats hos Freetrailer, med konstant fokus på at forbedre vores løsninger for vores partnere og kunder, er en væsentlig årsag til, at vi nu kan opjustere vores forventninger til 2023/24. Vi har udviklet en markedsledende app, der bliver downloadet af mere end 25.000 brugere hver måned. Med over 500.000 aktive kunder på vores platform og 133 partnere, er vi kommet stærkt ind i 2024."

De tilpassede forventninger baserer sig på at svenske og norske kroner er på nuværende niveau frem til 30. juni 2024.

Freetrailers halvårsrapport forventes offentliggjort torsdag den 29. februar 2024, hvor vi kommenterer yderligere på vores tal.

For yderligere information om Freetrailer Group A/S kontakt venligst:

Nicolai Frisch Erichsen, CEO, Freetrailer

E-mail: Nicolai.frisch@freetrailer.com    

Telefon: +45 26 81 81 28

 

Kort om Freetrailer Group A/S

Freetrailer Group er en dansk teknologivirksomhed, hvis mission er at gøre det nemt at booke og låne en trailer gratis via en deleøkonomisk IT-platform.

Med en 100 procent selvbetjeningsløsning via Freetrailer Appen og den elektroniske lås gives Freetrailers Partnere og deres kunder fuld fleksibilitet, og i dag har mere end fem millioner personer gjort brug af Freetrailers service.

Freetrailer arbejder med en todelt vækstplan, hvor styrkelsen af de eksisterende hjemmemarkeder udgør det ene ben, og en yderligere internationalisering af konceptet udgør det andet.

Fakta:

+ 125 samarbejdspartnere

+ 1.100 afhentningssteder

+ 4.500 trailere

+ 1.000.000 udlejninger

Freetrailer Group står i dag med et skalerbart forretningskoncept, der bygger på en innovativ IT-platform med et globalt potentiale. Freetrailer Group A/S blev børsnoteret på Spotlight Stock Market i 2018.

Ticker code: FREETR

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen