Freetrailer og POWER inngår flerårig avtale om utleie av tilhengere i Norge

Freetrailer POWER Norge

Freetrailer har inngått en flerårig rammeavtale med POWER Norge om utleie av tilhengere. Avtalen er i tråd med vår strategi om å styrke vår posisjon i de største norske byene, og vi starter med å implementere tjenesten hos 10 utvalgte POWER-butikker.

Nicolai Frisch, konsernsjef i Freetrailer, sier:

«Interessen for Freetrailer vokser raskt i Norge, og stadig flere brukere benytter tilhengerne våre til ulike transportbehov. Det unike med tjenesten vår er at du ikke trenger å være kunde i butikken for å bruke tilhengerne. Det eneste kravet er Freetrailer-appen, som gjør det mulig for hvem som helst å bruke tilhengerne etter behov.»

"I første omgang vil 20 tilhengere være tilgjengelige fra mars/april i utvalgte varehus i Trondheim, Stavanger, Oslo og Bergen. Denne utvidelsen er en praktisk løsning for kundene som nå kan transportere store innkjøp på en enklere måte. Varehusene opplever at tilhengerne fungerer som omreisende reklametavler som skaper god oppmerksomhet i nærområdet",

Samarbeidet med POWER Norge utvider vårt eksisterende samarbeid med POWER Danmark, som allerede har vært en stor suksess med tilstedeværelse i flere varehus med mange tilhengere. Vi ser frem til å fortsette suksessen i Norge og styrke nettverket vårt. I løpet av de siste to årene har det årlige antallet gratis tilhengerlån i Norge økt fra 50 000 til 130 000. Med avtalen med POWER nærmer Freetrailer seg nå 650 tilhengere tilgjengelig for utleie i hele Norge.

POWER er i dag en voksende elektronikkgigant i Norden. Med nesten 200 butikker i fire land og over 4400 ansatte spiller POWER en betydelig rolle på det nordiske markedet. Freetrailers samarbeid med POWER understreker vårt engasjement for å samarbeide med bransjeledere og forbedre tjenestene til kundene våre.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen