Freetrailer Group A/S skifter ud i bestyrelsen

Investor

Freetrailer Group A/S har i dag skiftet ud i bestyrelsen. Fire nye medlemmer træder ind, og kun Anders Birk beholder sin post. Ny bestyrelsesformand er Thomas Zeihlund, og han afløser tidligere formand, Allan Sønderskov Darré.

Den deleøkonomiske virksomhed, Freetrailer Group A/S kan i dag meddele, at der skiftes markant ud i bestyrelsen.

Fire nye medlemmer træder ind, og kun en enkelt beholder sin post.

De fire nye medlemmer er: Jesper Lohmann, der er investor og medstifter af investeringsselskabet Dico, Mikael

Bartroff, som er stifter af Papillon Holding AG og Charlotte Bender, der er investor og CFO. Thomas Zeihlund indtræder som ny bestyrelsesformand, og han er desuden CEO i Whiteaway Group A/S. Anders Birk sidder fortsat i selskabets bestyrelse.

Den nye bestyrelsesformand har mere end 25 års national og international erfaring inden for ledelse, strategi, økonomi og forretningsudvikling, og han har desuden varetaget en række bestyrelsesposter gennem sin professionelle karriere.

“Jeg glæder mig til at videreføre det gode og professionelle arbejde, som er blevet udført i selskabet. Den strategiske vision bygger på en fremsynet tilgang til at drive Freetrailers succes, og det foregår under en økonomisk ansvarlighed med sikring af en sund finansiel styring og bæredygtig vækst. Den indsats skal fortsættes, og målet for mig og resten af bestyrelsen er, at bistå arbejdet med at skabe værdi for interessenter med respekt for den forpligtelse vi har til at maksimere værdien for investorer, partnere og kunder,” fortæller Thomas Zeihlund.

CEO i Freetrailer Group A/S, Nicolai Frisch Erichsen hilser den nye bestyrelse velkommen, og han ser frem til samarbejdet.

“Det er et rigtig stærkt team, som vi kan præsentere i dag. De har evnen og erfaringen til at fremme en kultur med innovation og tilpasningsevne som svar på markedsdynamikken. Samtidig har de et godt blik for langsigtet bæredygtighed med fokus på miljørigtig praksis for varig succes. Det udfoldet i kombination med etisk lederskab samt en gennemsigtig og åben kommunikation med alle interessenter betyder, at vi sammen kan løfte Freetrailer til nye højder både i Danmark og på den internationale scene,” udtaler Nicolai Frisch Erichsen.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen