Freetrailer runder 600.000 udlejninger

Kom igang med Freetrailer

Freetrailer runder vigtig milepæl

Freetrailer Group har med over 600.000 udlejninger i regnskabsåret 20/21 rundet endnu en vigtig milepæl. Udlejningerne hjælper til målet om at udbrede Freetrailer deleøkonomiske platform.

Med 613.000 udlejninger i regnskabsåret 20/21 har Freetrailer Group øget antallet af udlejninger med 27% i forhold til seneste regnskabsår 19/20. Sidste år udgjorde antallet af udlejninger 483.095. Regnskabsåret 20/21 bliver dermed endnu et år med 25% vækst i antallet af udlejninger. Således steg antallet af udlejninger fra 18/19 til 19/20 fra 388.053 til 483.095, hvilket sætter seneste års stigning på 27% i relief. Tallene bekræfter ligeledes den stigende interesse for Freetrailers deleøkonomiske selvbetjeningskoncept.

“Jeg er meget tilfreds med de opnåede resultater det seneste år. Det bestyrker min tro på, at vi er på rette vej, og at fremtiden rummer et stort vækstpotentiale. Jeg er sikker på, at vi med vores deleøkonomiske principper kan bidrage til at bæredygtighed bliver en del af alles hverdag. Samtidigt har flere og flere partnere nu erfaret, hvor stor en reklameværdi, vores koncept bidrager med. Mange eksisterende partnere har udvidet deres lokationer med flere trailere, da det både er god kundepleje og en god medieinvestering “, udtaler Group CEO Philip Filipsen.

Denne meddelelse ændrer ikke på de udmeldte finansielle forventninger til regnskabsåret 20/21.

Læs nyheden om opnåelsen af 600.000 udlejninger på Spotlight

Freetrailer på vejene

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen