Freetrailer og Europris indleder samarbejde

Europris Gratis i 3 timer

Rammer 260 varehuse i Norge

Freetrailer Group og den norske lavprisdagligvarekæde Europris indleder et nyt samarbejde. Aftalen betyder, at Freetrailers service bliver stillet til rådighed for kædens mere 260 varehuse.

Freetrailer Group har indgået en ny samarbejdsaftale med dagligvarekæden Europris, om at stille Freetrailer konceptet til rådighed for kædens kunder. I første omgang bliver det varehusene i Stoa, Sørlandparken, Vågsby og Fredrikstad, hvor også kædens hovedkontor ligger. Disse varehuse kommer til at tilbyde gratis trailere til deres kunder. Herefter vil der blive kigget på at rulle selvbetjeningskonceptet ud til yderligere varehuse.

“Hos Europris har vi et brændende ønske om at drive vores butikker enkelt og ligetil, hvilket vi tror på kommer vores mange kunder til gode. Med samarbejdet med Freetrailer kan vi tilbyde vores mange kunder en ekstra service i form af lån af en gratis selvbetjent trailer. Samtidig fungerer trailerne perfekt som rullende reklamesøjler i lokalområderne.”, siger Jon Boye Borgersen, VP Commercial hos Europris.

Philip Filipsen, CEO, Freetrailer glæder sig over det nye samarbejde. Idet aftalen passer perfekt ind i Freetrailers udbredelse på det norske marked.

“Jeg er glad og stolt over den nye samarbejdsaftale med Europris. Med aftalen kan vi både være med til at markedsføre Europris i lokalområder og give Europris’ kunder en 100% selvbetjent transportløsning. Der er her tale om en varehuskæde med et meget stærkt brand og en stor udbredelse på det norske marked, som vi kan tilføre vores forretning i Norge. Vi ser meget frem til at udbrede Freetrailer konceptet på det norske marked sammen med Europris,” udtaler Philip Filipsen.

Læs om samarbejdet mellem Freetrailer og Europris på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen