Freetrailer og Mekonomen indgår samarbejdsaftale

Mekonomen Freetrailer

Svensk udbredelse med Mekonomen

Freetrailer Group offentliggør en betydningsfuld partneraftale på det svenske marked med indgåelse af en samarbejdsaftale med Mekonomen. Mekonomen har 545 butikker og værksteder i Sverige.

Freetrailer Group kan nu tilføje en ny stor kæde til partnerporteføljen i Sverige. Mekonomen er landsdækkende indenfor reparation af biler samt salg af reservedele og tilbehør. 

Freetrailer konceptet tilbydes til alle Mekonomens 545 butikker og bilværksteder, som er spredt over hele Sverige.   

“I Mekonomen har vi en ambition om at gøre bil-livet så enkelt som muligt for vores mange kunder. Blandt andet ved at udvide vores servicepalette. Her er Freetrailers koncept spot on. Vores kunder får en gratis mulighed for at låne en trailer. Freetrailers selvbetjeningsplatform gør, at vores medarbejdere i butikker og på værksteder slipper for administrativt arbejde.”, udtaler Madeleine Westerling, Konceptchef hos Mekonomen.

Freetrailer har investeret mange ressourcer i synliggørelse af Freetrailer konceptet på de nordiske markeder, hvilket har ført til en markant vækst de seneste 18 mdr. i både Sverige og Norge. Med indgåelse af denne aftale med Merkonomen åbnes der for en markant udbredelse af Freetrailer i hele Sverige, hvilket er helt i tråd med selskabets internationale vækststrategi.

“Jeg er utrolig glad for det nye samarbejde med Mekonomen, som har et netværk af butikker og værksteder i Sverige. Aftalen understøtter Freetrailers ambition om at være landsdækkende. Samtidigt åbner samarbejdet med Mekonomen for en fantastisk mulighed for servicering af Freetrailers svenske trailerpark, som vil være ressourcebesparende – altså et perfekt match.”, siger Johan Wijkander, Nordic Area Manager i Freetrailer.   

Freetrailer offentliggør Q4 og årsrapport 19/20 den 27. august 2020.

Læs nyheden på Spotlight.

Lignende nyheder

Følg os på sociale medier

Line with QR code
Download din Freetrailer app
Download Freetrailer appen QR

Kom i gang med det samme!
Scan QR koden her eller sms “Freetrailer” til 1919 så sender vi dig et link til appen