Freetrailer rapporterar 34,6% tillväxt i uthyrningssiffror

Freetrailer Parking lot Sweden

Freetrailer Group A/S uppnådde 272.441 uthyrningar under perioden oktober till december, vilket motsvarar en ökning med 34,6% jämfört med samma period förra året. Med 4.530 uthyrningsprodukter på 1.118 platser är Freetrailer på fortsatt stark frammarsch mot 2024.

Den delningsekonomiska tjänsten Freetrailer Group A/S har haft en tillväxt från 3 067 till 4 530 uthyrningsprodukter under de senaste 12 månaderna, en ökning med mer än 47%. Denna betydande tillväxt i antalet nya partners, platser och uthyrningsprodukter har varit en nyckelfaktor för de imponerande uthyrningssiffrorna för Q2.

115 nya släpvagnar på beställning

Freetrailer har ingått avtal om 115 släpvagnar med leverans under Q3. Detta positionerar Freetrailer för att uppnå sitt ambitiösa mål att ha mer än 4.600 uthyrningsprodukter på marknaden senast den 30 juni 2024.

Freetrailer ser fram emot 2024 med stor optimism

”Lanseringen av MobilePay, förbättrad användarupplevelse och kontinuerlig tillväxt i antalet uthyrningsprodukter har varit viktiga drivkrafter för Freetrailers tillväxt under första halvåret av räkenskapsåret 2023/24, där vi uppnådde totalt 590 836 uthyrningar. Vi har tagit fram en ambitiös plan för vidareutveckling av vår bokningsplattform under 2024, vilket kommer att optimera vår service för både partners och kunder. Med denna grund ser vi fram emot 2024 med stor optimism”, säger Nicolai Frisch Erichsen, koncernchef för Freetrailer.

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download Freetrailer App Sweden
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen