Freetrailer melder om 34,6 % vekst i utleietallene

Freetrailer Parking lot Norway

Freetrailer Group A/S oppnådde 272.441 utleieforhold i perioden oktober til desember, noe som tilsvarer en økning på 34,6% sammenlignet med samme periode i fjor. Med 4.530 utleieprodukter fordelt på 1.118 lokasjoner er Freetrailer på god vei inn i 2024.

Den delingsøkonomiske tjeneste Freetrailer Group A/S har opplevd en vekst fra 3.067 til 4.530 utleieprodukter de siste 12 månedene, en økning på over 47%. Denne betydelige veksten i antall nye partnere, lokasjoner og utleieprodukter har vært en nøkkelfaktor i de imponerende utleietallene for 2. kvartal.

115 nye tilhengere i bestilling

Freetrailer har inngått avtaler om 115 tilhengere med levering i 3. kvartal. Dette gjør Freetrailer i stand til å nå sitt ambisiøse mål om å ha mer enn 4.600 utleieprodukter i markedet innen 30. juni 2024.

Freetrailer ser frem mot 2024 med stor optimisme

«Lanseringen av MobilePay, den forbedrede brukeropplevelsen og den kontinuerlige veksten i antall utleieprodukter har vært viktige drivere for Freetrailers vekst i første halvdel av regnskapsåret 2023/24, hvor vi oppnådde totalt 590.836 utleieforhold. Vi har utviklet en ambisiøs plan for videreutvikling av bestillingsplattformen vår i 2024, som vil optimalisere tjenesten vår for både partnere og kunder. Med dette grunnlaget ser vi frem mot 2024 med stor optimisme», sier Nicolai Frisch Erichsen, konsernsjef i Freetrailer.

Relaterte nyheter

Motta nyheter fra Freetrailer

Følg oss på sosiale medier

Line with QR code
Last ned Freetrailer App Norge
Download App Norge

Kom i gang nå!
Skann QR koden her eller send «Freetrailer» til 2130 så sender vi deg en link til appen