Freetrailer och jem & fix inleder samarbete

Freetrailer og jem & fix indgår samarbejde

Lågprisbyggvaruhuset jem & fix inleder ett samarbete med Freetrailer. Till en början omfattar avtalet 126 jem & fix byggvaruhus i Danmark. Totalt kommer minst 460 nya släp att göras tillgängliga.

Efter en tur till den lokala byggvaruhandeln kan det vara svårt att få plats med byggmaterial, trädgårdsmöbler och hemtillbehör i bilen. Därför har jem & fix ingått ett nytt partnerskap med Freetrailer. Avtalet innebär att kunderna nu fritt kan låna en släpvagn, oavsett om de har handlat i den lokala butiken eller inte. jem & fix nuvarande släpvagnsuthyrning har endast varit tillgänglig för kunder som har gjort ett köp hos jem & fix.

Med Freetrailers lösning får jem & fix tillgång till Freetrailers bokningsplattform, som har mer än 1 miljon årliga besökare. Detta öppnar upp för en bred målgrupp som introduceras till jem & fix-butikerna.

Det långsiktiga samarbetsavtalet mellan de två parterna innebär att jem & fix befintliga släpvagnsflotta under hösten 2023 kommer att ersättas med öppna och stängda släpvagnar. jem & fix kunder kommer också att ha enkel tillgång till att reservera en trailer i förväg via Freetrailers onlineplattform och självbetjäningsapp. En plattform som för närvarande används av mer än 1 miljon användare i Danmark, Sverige och Norge.

”Vi har en tydlig ambition att kontinuerligt stärka vårt serviceerbjudande till våra kunder. Nu digitaliserar vi vår traileruthyrning med Freetrailer-konceptet, vilket ger en bättre kundupplevelse. Lösningen är enkel för våra kunder att använda, och Freetrailer har med sin erfarenhet och stora kundfokus i mer än 17 år visat att de är rätt partner”, säger Kell Fogh, utvecklingschef på jem & fix.

”Genom partnerskapet med jem & fix kommer vi nu att ha en mycket större lokal närvaro i Danmark. Det är vår ambition på Freetrailer att kontinuerligt utöka vårt nätverk av släpvagnar så att våra användare kan låna en släpvagn i sitt närområde. Vår erfarenhet är att de många släpvagnarna hos jem & fix kommer att användas flitigt av både jem & fix kunder och boende i närområdet. Fler och fler ser idén med att låna en släpvagn istället för att äga en som bara står i carporten. Vi ser jem & fix som en mycket stark partner som, precis som Freetrailer, har stora ambitioner för tillväxt i Skandinavien”, säger Nicolai Frisch Erichsen, VD för Freetrailer Group.

För jem & fix har avtalet ytterligare en strategiskt viktig fördel
”Förutom att förbättra vår kundservice gör de många trailrarna det möjligt för oss att stärka och utöka vår synlighet i närområdet. Konkret innebär det att vi nu har en unik möjlighet att ge vårt varumärkesarbete och vår marknadsföring ännu större genomslagskraft. Med den rullande reklam som trailrarna är får vi ut våra budskap på vägarna i och omkring de orter där vi idag har våra byggvaruhus”, säger Kell Fogh.

jem & fix har sitt huvudkontor i Vejle, Danmark, och har över 2600 anställda i 126 butiker i Danmark, 63 butiker i Sverige och 14 butiker i Norge.

För ytterligare information från jem & fix kontakta
Kell Fogh, utvecklingschef, jem & fix
E-post: kfo@jemfix.com
Tfn: +45 29 45 30 10


För ytterligare information från Freetrailer Group A/S kontakta:
Nicolai Frisch Erichsen, CEO, Freetrailer Group
E-post: Nicolai.frisch@freetrailer.com
Tfn: +45 26 81 81 28

Relaterade nyheter

Ta del av senaste nytt från Freetrailer

Följ oss på sociala medier

Line with QR code
Download App Sverige

Kom igång direkt! Skanna QR koden här eller sms:a ”Freetrailer” till 72626 så skickar vi en länk till appen